Webinar Assistenten symposium 2021 oud

Startdatum:
23-04-2021
Einddatum:
23-04-2021
Locatie:
Webinar

Het Assistentensymposium Traumachirurgie wordt in 2021 voor de 32e keer georganiseerd!

Wanneer:   
Vrijdag, 23 april 2021

Waar:        
Virtueel

Voor wie:    
Trauma Chirurgisch geïnteresseerde A(N)IOS, opleiders en differentiatiebegeleiders, onderzoekers, differentianten, traumachirurgen en orthopeden.

Uitnodiging:

Zelfs tijdens een pandemie is het Assistentensymposium het enige symposium dat niet gecanceld is en ook dit jaar zal dat niet gebeuren! Op 23 april 2021 zal het Assistenten Symposium 2021 worden georganiseerd in de vorm van een Webinar! Dit middag vullend programma zal bestaan uit pitches van onderzoekers, twee interessante Key Note lectures, voordrachten vanuit de sponsoren en een “Zoom The Professor” sessie waarin we contact gaan leggen met de verschillende professoren uit het land!

Het onderwerp van het Assistentensymposium 2021 zal dit jaar zijn: “Complex Voet en Enkelletsel” en er zullen twee interessante Key-note lectures zijn over deze onderwerpen. Vanuit de STN sponsoren zullen er educatieve sessies worden georganiseerd die ons zullen meenemen in de laatste ontwikkelingen. Na deze sessies is er gelegenheid voor arts-onderzoekers of A(N)IOS om een pitch te verzorgen waarmee jij jouw onderzoek in het daglicht kan zetten. Na de pitches is er weer ruimte voor “Zoom The Professor”. Bedenk een goeie achtergrond en wij zullen jullie in contact brengen met de verschillende hoogleraren van Nederland voor een goed gesprek over een live video-verbinding.

Voor de beste pitch zal wederom de G.J. Heijmans bokaal worden uitgereikt. De prijswinnaar ontvangt hierbij eeuwige roem, het recht om de voordracht tijdens de Traumadagen 2021 te presenteren én een significante bijdrage voor deelname aan het eerstvolgende live ESTES congres!

De inschrijfkosten van het assistenten symposium bedragen slechts 25,00 euro excl. BTW. Daarvoor krijgt u een middag vol onderwijs en een virtuele borrel.

Voor een succesvolle dag roepen wij eenieder tevens op om abstracts in te sturen voor de pitches! De vrije voordrachten zullen niet gelimiteerd zijn op het onderwerp dus u kunt al uw onderzoek insturen! Deadline voor het insturen van abstracts zal 15 maart zijn. Uiteraard is de dag gericht op assistenten, al dan niet in opleiding, studenten en onderzoekers. Deze geaccrediteerde dag is, zoals u waarschijnlijk weet, eenmalig verplicht tijdens de differentiatie Traumachirurgie.

Opleiders, geïnteresseerde chirurgen en orthopeden zijn uiteraard ook van harte welkom!

Namens de symposiumcommissie

Nikki Buijs en Frans Jasper Wijdicks

 

Voorlopige Programma

PROGRAMMA LINK: klik hier

 

Locatie

Virtueel
 

Call for papers: deadline 15 maart 2021

De abstract deadline is 15 maart 2021: 12.00 uur
Stuur uw abstract naar:
secretariaat@trauma.nl

Het format voor uw abstract:

Document type: Word (bestandstype .doc of .docx)

Lettergrootte: 11

Maximum aantal woorden: 300

Maximaal 1 A4

Volgorde van onderdelen:

 • Titel
 • Presenterende auteur
 • Andere auteurs
 • Instelling/onderzoekscentrum
 • Abstract tekst:
  • Inleiding
  • Material & Methods
  • Resultaten
  • Conclusie
  • Discussie
  • Keywords (maximaal 5)

Uw ontvangt een uiterlijk 30 maart aanstaande een bericht of uw abstract wel dan niet is geaccepteerd voor een pitch.

Inschrijving : vanaf medio maart 2021 geopend

(wij attenderen u op de annuleringsvoorwaarden en adviseren u deze voorafgaande aan uw registratie te lezen)

Graag nodigen wij u uit voorafgaand aan het Assistenten Symposium in te schrijven.

Uw betaling, ter bevestiging van uw inschrijving, kan op twee manieren plaatsvinden:

1) Via Ideal (on line) (hiervoor heeft u uw bankpasje en e.dentifier nodig)

2) Via een banktransfer (hiervoor betaalt u extra administratie kosten)

Maakt u gebruik van de Ideal betaling, dan adviseren wij u uw registratie en betaling aansluitend af te handelen. Onderbreekt u uw registratie/betaling – en duurt dit te lang – dan bestaat er een kans dat het Ideal systeem de verbinding verbreekt. Wij sturen u dan alsnog een faktuur toe. Een tweede keer on line inschrijven is niet mogelijk.

Uw betaling, ter bevestging van uw deelname aan het Assistenten Symposium 2020, dient voor 23 januari 2020 bij ons op de rekening te staan. Als uw betaling op de 23 januari 2020 niet door ons is ontvangen, beschouwen wij uw inschrijving als geannuleerd. U ontvangt van deze annulering per mail een bericht en de annuleringsvoorwaarden zijn alsnog van kracht.
Mocht u besluiten het Assistenten Symposium 2020 alsnog te bezoeken, dan bent u van harte welkom om zich op lokatie aan te melden en in te schrijven. Voor u geldt dan hét on site tarief en deze betaling kan met PIN op lokatie worden voldaan.

Maakt u gebruik van een Banktransfer (deadline 23 januari 2020)
Banktransfers kunnen alleen plaatsvinden, mits wij uw inschrijving voor 23 januari 2020 ontvangen. Hierna worden geen banktransfers meer geaccepteerd en dient uw betaling met Ideal voldaan te worden.

De on line inschrijving sluit op 22 januari 2020 om 24.00 uur.

Tarieven

De kosten voor uw deelname bedragen 25,00 euro excl. BTW

Online inschrijving

Niet mogelijk.

Annuleringsvoorwaarden

Uw inschrijving is definitief als deze door het Congressecretariaat is ontvangen, gecontroleerd en voor 21 april 2021 betaald. Bij ontvangst van uw schriftelijke annulering geldt een annuleringstermijn van 7 dagen. Indien u binnen deze termijn uw inschrijving annuleert wordt het gehele bedrag minus 15.00 annuleringskosten gerestitueerd. Na deze termijn van 7 dagen wordt het gehele bedrag in rekening gebracht. Ook als u alsnog besluit het congres niet te bezoeken.

Accreditatie

 • De Nederlandse Vereniging voor Heelkunde (NVvH): aangevraagd
 • De Nederlandse Vereniging voor Orthopedie (NOV): aangevraagd
 • CGR: aangevraagd

Standhouders

Plattegrond bedrijven

Posters en Orals

Informatie volgt

Diamond Exhibitor

Golden Exhibitor

Silver Exhibitor

Bronze Exhibitor