Hollandse Avond ESTES 2023

Startdatum:
07-05-2023
Einddatum:
07-05-2023
Locatie:
Ljubljana

Hollandse Avond – 7 mei 2023 –

Ook dit jaar organiseert het bestuur voor haar leden de Hollandse Avond tijdens het 22ste ESTES Congres in Ljubljana,historische hoofdstad van Slovenie. Ljubljana is de hoofdstad en grootste stad van Slovenië. Het stedelijke gebied heeft 284.293 inwoners (1 januari 2022[1]) en is gelegen aan de rivier de Ljubljanica.

De oude stad kent gebouwen en bouwwerken met een lange geschiedenis. Gebouwen dateren uit het tijdperk van de renaissance en het classicisme, maar ook gebouwen uit de 20e en 21e eeuw zijn nadrukkelijk aanwezig. De bekendste bouwwerken zijn de drie bruggen en het kasteel “Ljubljanski Grad“. In de stadsdelen om het stadscentrum heen staan veelal gebouwen uit de communistische tijd. Veel gebouwen in de stad zijn ontworpen door de Sloveense architect Jože Plečnik die nadrukkelijk zijn stempel op de stad heeft gedrukt. Gebouwen als de universiteitsbibliotheek, verschillende kerken, en het stadion van Ljubljana zijn door hem ontworpen, evenals de markt, de drie bruggen en een begraafplaats. Ljubljana is een UNESCO literatuurstad.

Uw inschrijving dient vooraf via de website plaats te vinden. De kosten voor het diner incl. dranken is 80,00 euro incl. BTW.
Het restaurant ligt op loopafstand van het congresgebouw en het adres wordt u op zondag de 7e mei toegestuurd.

Het bestuur hoopt u allen weer in Ljubljana te mogen ontmoeten!

Inschrijving is open
Hollandse Avond, inschrijven klik hier

Diamond Exhibitor

Golden Exhibitor

Silver Exhibitor

Bronze Exhibitor