Gevorderden symposium 2023

Startdatum:
20-09-2023
Einddatum:
21-09-2023
Locatie:
Chasse Theater, Breda

Save the Date 20 – 21 September 2023

Uitnodiging

KOMT U OOK naar het “Theater” !

Op woensdag 20 en donderdag 21 september hebben wij de eer om in Breda, namens de NVT / STN het Gevorderden Symposium 2023 te organiseren.

Het “Theater” is al sinds eeuwen de plek waar mensen elkaar ontmoeten, waar mooie dingen ontstaan, waar mensen vanuit alle windstreken naar toe komen, waar kunsten worden vertoond en waar geschiedenis wordt geschreven. Het “Theater” is ook de plek waar de (trauma) chirurg ooit begon. Het “Theater” zal dan ook tijdens dit symposium een centrale rol spelen. Qua locatie, vanwege de vele interessante sprekers uit alle windstreken, waar u uw collega’s en de industrie kunt ontmoeten, waar we hopen dat er mooie dingen ontstaan, waar ‘kunsten’ worden vertoond en waar geschiedenis geschreven gaat worden.

Graag nodigen wij u allen uit; traumachirurgen, orthopeden, trauma differentianten, fellows en assistenten in opleiding.

Vanzelfsprekend zal er gedurende de woensdagavond gelegenheid zijn elkaar informeel te spreken tijdens het avondprogramma. De congrescommissie neemt u mee voor een onvergetelijke culinaire en historische tour door Breda.

De congrescommissie opent hierbij vast graag een klein beetje het doek…..

Eén van de internationale gasten behoeft eigenlijk geen verdere aankondiging. Christian Krettek is voor velen van ons geen onbekende. Afkomstig uit Hannover met grote naam en faam op het gebied van traumachirurgie, staat hij bekend om zijn inventiviteit en altijd weer boeiende verhalen. Ditmaal zal hij de show stelen met onderwerpen als de pilon fractuur, de ‘worst case scenario’s’ van de femur fractuur en last but not least een onderwerp waar we allemaal mee te maken hebben: trauma and crime, a serious major act.

De ‘Stage battle’ is een epische strijd tussen twee grootmachten binnen de traumachirurgie. Onderwerp van deze strijd is de ISS als verdeelsleutel voor de multitrauma zorg in Nederland. De handschoen wordt opgepakt door Stefan van Zutphen namens de Level-1 centra en Arvid Munzebrock namens de overige centra. Houden ze beide gedurende deze battle stand of gooit één van hen de handdoek uiteindelijk in de ring?

William (Bill) Obremsky, wiens opa afkomstig uit Polen begin 20e eeuw, via hotel New York in Rotterdam, emigreerde naar de Verenigde Staten, is nu hoofd van de orthopedic trauma unit van het VanderBilt University Hospital in Nashville, een level 1 traumacentrum in midden Tennessee. William Obremsky heeft zeer uitgebreide traumachirurgische ervaring, maar ook veel kennis, ervaring en wetenschap op het gebied van fracture related infections en antistolling in de trauma. Hij zal ons in meerdere verhalen meenemen met onderwerpen als knieluxaties, infectiepreventie in de fractuurchirurgie en antistolling in trauma.

En dan de sessie over het Malunion in het prachtige Chassé theater tijdens onze sessie over malunion van de bovenste extremiteit. Leg de vinger op de zere plek met onze zeer gewaardeerde sprekers Betram Thé, Doeke Boersma en Stephanie Zielinski. Zij zullen met u de laatste inzichten delen over malunion van de elleboog, onderarm en vingers. Neem deel aan deze boeiende discussie die ingaat op de complexiteit van de diagnose en behandeling van malunion en krijg meer armslag in uw dagelijkse praktijkvoering.

Mis deze acts niet, zorg dat u erbij bent en schrijft u in voor dit unieke wetenschappelijke gevorderden symposium!

Inschrijving:
https://www.trauma.nl/stn/gevorderden-symposium-2023

De Congrescommissie

Congrescommissie

Dagmar Vos, voorzitter
Pieter Boele van Hensbroek, lid
Philip Schormans, lid
Niels Berende, lid
Hans de Groot, lid
Dave Koole, lid
Mathijs van Gool, lid
Monique Heij, lid

Programma

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

Tarieven en Inschrijving (OPEN, vroege deadline 1 juni 2023)

 

Fees exclusief BTW Vroege fee Reguliere fee Late/onsite fee
voor 1 juni 2023 na 1 juni 2023 na 14 september 2023
NVT leden  €             525,00  €          575,00  €                        625,00
Leden NOV  €             525,00  €          575,00  €                        625,00
Niet leden  €             575,00  €          625,00  €                        675,00
Differentianten/Fellows  €             525,00  €          575,00  €                        625,00
AIOS  €             400,00  €          450,00  €                        500,00
Diner  €             100,00  €          100,00  €                        100,00

Fees deelnemers, hier vermeld excl. BTW: 
– incl. wetenschappelijk programma, breaks, 2 lunches
– exclusief hotelovernachting
– exclusief diner woensdagavond.

Diner
Voor het avondprogramma neemt de congrescommissie u mee op onvergetelijke culinaire en historische tour door Breda.

Registreren voor het Gevorderden Symposium 2023,  klik hier

Annuleringsvoorwaarden

Hierbij treft u de annuleringsvoorwaarden aan:
voorwaarden_stn.pdf

Accreditatie

Accreditatie is toegekend:
De Nederlandse Vereniging voor Heelkunde: 12 punten
De Nederlandse Orthopaedische Vereniging: 12 punten
CGR : goedgekeurd

Hotelaccommodatie (deadline blokreservering 30 juni 2023)

Hotel Nassau Breda
De Stichting Traumatologie Nederland heeft een blok Hotelkamers kunnen reserveren bij Hotel Nassau te Breda. Dit ligt op loopafstand van het Chassé Theater waar het Gevorderden Symposium zal plaatsvinden.
Als u hiervan gebruik wilt maken dan dient u voor 30 juni 2023 uw hotelkamer te reserveren en te betalen, kosten hiervan bedragen 199,00 per persoon van 20 op 21 september inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting. U kunt uw hotelkamer boeken via de volgende link: KLIK HIER
Mocht u na 30 juni 2023 uw hotelkamer boeken en er zijn nog hotelkamers, dan kunt u vanzelfsprekend ook nog van dit hotel gebruik maken. U betaalt dan wel het op dat moment geldende tarief.

Golden Tulip Hotel de Keyser Breda

De Stichting Traumatologie Nederland heeft een blok Hotelkamers kunnen reserveren bij Golden Tulip Hotel Keyser te Breda. Dit ligt op loopafstand van het Chasse Theater waar het Gevorderden Symposium zal plaatsvinden. Als u hiervan gebruik wilt maken dan dient u voor 30 juni 2023 uw hotelkamer te reserveren en te betalen, kosten hiervan bedragen 159,00 per persoon van 20 op 21 september excl. ontbijt en toeristenbelasting.

U kunt uw hotelkamer boeken op het volgende email adres: sales@hotel-keyser.nl onder vermelding van Gevorderden Symposium 2023.

Mocht u na 30 juni 2023 uw hotelkamer boeken en er zijn nog hotelkamers, dan kunt u vanzelfsprekend ook nog van dit hotel gebruik maken. U betaald dan wel het op dat moment geldende tarief.

 

STN Exhibitors

Met dank aan onderstaande STN bedrijven voor de bijdrage aan het Gevorderden Symposium 2023.

Diamond exhibitor
DEPUY SYNTHES

Golden exhibitor
STRYKER NEDERLAND

Silver exhibitors
MATHYS ORTHOPAEDICS
PRO-MOTION MEDICAL

Bronze exhibitor
BONESUPPORT

Exhibitors Gevorderden Symposium 2023
Arthrex Nederland
BdH Medical
Bemedico
Duomed
iMove Medical
Operatie & Zorg
Zimmer Biomet Nederland

Mogelijkheden voor Exhibitors

Graag nodigen wij u uit om bij dit twee daagse evenement met een stand aanwezig te zijn.
U kunt hiervoor uw naam en email adres sturen aan: secretariaat@trauma.nl, waarna de informatie zo spoedig mogelijk naar u toe wordt gestuurd.

Het is voor bedrijven niet toegestaan gebruik te maken van de deelnemers registratie.

Diamond Exhibitor

Golden Exhibitor

Silver Exhibitor

Bronze Exhibitor