Nederlandse Vereniging voor Traumachirurgie

subvereniging van de nederlandse vereniging voor heelkunde

Helicopter

NVT Hollandse Avond ESTES Congress 2019 Praag

Van 5 - 7 mei 2019 zal het jaarlijkse congres van de ESTES in Praag plaatsvinden.

Tijdens dit congres organiseert het NVT bestuur traditiegetrouw de ‘Hollandse Avond’. Deze zal plaatsvinden op zondag 5 mei 2019 vanaf 19.00. 

De locatie van de avond zal in een authentiek Tsjechisch restaurant plaatsvinden met een prachtig uitzicht over de stad, niet ver van het centrum. Daar heeft u de gelegenheid om uitgebreid bij te praten met uw collega’s onder het genot van een hapje eten en een drankje.

We hopen u in grote getalen te mogen ontvangen in Praag. Schrijf u dus tijdig in!
Tot in Praag !

Het bestuur.

 

Registratie (60,00 euro excl. BTW) 

(wij attenderen u op de annuleringsvoorwaarden en adviseren u deze voorafgaande aan uw registratie te lezen)

Graag nodigen wij u uit voorafgaand aan de Hollandse Avond in te schrijven, klikt u hier.

Uw betaling, ter bevestiging van uw inschrijving, kan op twee manieren plaatsvinden:

1) Via Ideal (on line) (hiervoor heeft u uw bankpasje en e.dentifier nodig)

2) Via een banktransfer (hiervoor betaald u extra administratie kosten)

Maakt u gebruik van de Ideal betaling, dan adviseren wij u uw registratie en betaling aansluitend af te handelen. Onderbreekt u uw registratie/betaling - en duurt dit te lang - dan bestaat er een kans dat het Ideal systeem de verbinding verbreekt. Wij sturen u dan alsnog een faktuur toe. Een tweede keer on line inschrijven is niet mogelijk.

Uw betaling, ter bevestging van uw deelname aan de Hollandse Avond, dient voor 4 mei 2019 bij ons op de rekening te staan. Als uw betaling op de 4e mei niet door ons is ontvangen, beschouwen wij uw inschrijving als geannuleerd. U ontvangt van deze annulering per mail een bericht en de annuleringsvoorwaarden zijn van kracht.

Maakt u gebruik van een Banktransfer (deadline 1 mei 2019)
Banktransfers kunnen alleen plaatsvinden, mits wij uw inschrijving voor 1 mei 2019 ontvangen. Hierna worden geen banktransfers meer geaccepteerd en dient uw betaling met Ideal voldaan te worden.

Annuleringsvoorwaarden congres fee
Uw inschrijving is definitief als deze door het Congressecretariaat is ontvangen, gecontroleerd en voor 4 mei 2019 betaald. Bij ontvangst van uw schriftelijke annulering geldt een annuleringstermijn van 7 dagen. Indien u binnen deze termijn uw inschrijving annuleert wordt het gehele bedrag minus 25.00 annuleringskosten gerestitueerd. Na deze termijn van 7 dagen wordt het gehele bedrag in rekening gebracht. Ook als u alsnog besluit het diner niet te bezoeken.