nederlandse vereniging voor traumachirurgie

subvereniging van de nederlandse vereniging voor heelkunde

 

T +31 (0)343 - 51 18 51

NVT Hollandse Avond ESTES 2018

Van 6 t/m 8 mei 2018 zal het jaarlijkse congres van The European Society for Trauma & Emergency Sugery (ESTES) in Valencia, Spanje, plaatsvinden.

Tijdens dit congres organiseert het NVT bestuur traditiegetrouw de ‘Hollandse Avond’. Deze zal plaatsvinden op zondag 6 mei vanaf 19.00, aansluitend aan de welkom receptie van de ECTES.  

De locatie van de avond zal in een lokaal restaurant in het oude centrum zijn, in de nabijheid van de zee. Daar heeft u de gelegenheid om uitgebreid bij te praten met uw collega’s onder het genot van de Spaanse keuken en een drankje. De avond kan daarna worden voortgezet in een van de vele gelegenheden die het oude centrum van Valencia rijk is. De exacte locatie wordt binnenkort bekendgemaakt.

We hopen u in grote getalen te mogen ontvangen in Valencia dus schrijf u dus tijdig in.
Tot in Spanje !

Het bestuur.

 

Registratie (60,00 euro excl. BTW)

(wij attenderen u op de annuleringsvoorwaarden en adviseren u deze voorafgaande aan uw registratie te lezen)

Graag nodigen wij u uit voorafgaand aan de Hollandse Avond in te schrijven, klikt u hier.

Uw betaling, ter bevestiging van uw inschrijving, kan op twee manieren plaatsvinden:

1) Via Ideal (on line) (hiervoor heeft u uw bankpasje en e.dentifier nodig)

2) Via een banktransfer (hiervoor betaald u extra administratie kosten)

Maakt u gebruik van de Ideal betaling, dan adviseren wij u uw registratie en betaling aansluitend af te handelen. Onderbreekt u uw registratie/betaling - en duurt dit te lang - dan bestaat er een kans dat het Ideal systeem de verbinding verbreekt. Wij sturen u dan alsnog een faktuur toe. Een tweede keer on line inschrijven is niet mogelijk.

Uw betaling, ter bevestging van uw deelname aan de Hollandse Avond, dient voor 30 april 2018 bij ons op de rekening te staan. Als uw betaling op de 30e april niet door ons is ontvangen, beschouwen wij uw inschrijving als geannuleerd. U ontvangt van deze annulering per mail een bericht en de annuleringsvoorwaarden zijn van kracht.

Maakt u gebruik van een Banktransfer (deadline 30 april 2018)
Banktransfers kunnen alleen plaatsvinden, mits wij uw inschrijving voor 30 april 2018 ontvangen. Hierna worden geen banktransfers meer geaccepteerd en dient uw betaling met Ideal voldaan te worden.

Annuleringsvoorwaarden congres fee
Uw inschrijving is definitief als deze door het Congressecretariaat is ontvangen, gecontroleerd en voor 30 april 2018 betaald. Bij ontvangst van uw schriftelijke annulering geldt een annuleringstermijn van 7 dagen. Indien u binnen deze termijn uw inschrijving annuleert wordt het gehele bedrag minus 25.00 annuleringskosten gerestitueerd. Na deze termijn van 7 dagen wordt het gehele bedrag in rekening gebracht. Ook als u alsnog besluit het diner niet te bezoeken.