Nederlandse Vereniging voor Traumachirurgie

subvereniging van de nederlandse vereniging voor heelkunde

Helicopter

Gevorderden Symposium 2019

Gevorderden Symposium 2019 zal plaatsvinden op 20 en 21 juni

Waar: Inntel Rotterdam

Op 20 en 21 juni 2019 zal er door het Trauma Centrum Zuid West Nederland onder auspiciën van de Nederlandse Vereniging voor Traumachirurgie het Gevorderden Symposium worden georganiseerd. Een twee jaarlijkse traditie waarbij zowel nationale als internationale deskundigen hun ervaringen met u willen delen!

Dit jaar zal het Gevorderden Symposium plaatsvinden in Rotterdam, direct aan de Maas. Vooraanstaande sprekers zijn prof. Peter Giannoudis uit Leeds, em. prof. Pietro Regazzoni uit Milaan evenals Fedric Pieracci, ass. professor in Colorado, Denver.
Daarnaast zijn er veel ervaren sprekers uit eigen land, gecombineerd met jonge enthousiastelingen die de toekomst zullen bepalen van de traumachirurgie in ons land. Met de sprekers zal een laagdrempelige sfeer gecreëerd worden waarbij dagelijkse problemen en casuïstiek besproken kunnen worden.

Naast de traumachirurgische onderwerpen zal er een partnerprogramma worden georganiseerd en, zal de donderdagavond met een feestelijk diner worden afgesloten. Aansluitend het diner bestaat de mogelijkheid tot overnachting op de locatie zelf.

Accreditatie voor de NVVH en NOV is inmiddels toegezegd. Op vrijdag eindigt het programma met een eenvoudige lunch zodat u voor de files het weekend kunt starten.

Tijdens dit Symposium komende de volgende onderwerpen aan de orde:

 

Voorlopig programma:  Programma GS 2019 versie06062019.pdf

 

Registratie/Inschrijving

(wij attenderen u op de annuleringsvoorwaarden en adviseren u deze voorafgaande aan uw registratie te lezen)

Graag nodigen wij u uit voorafgaand aan het Gevorderden Symposium in te schrijven.

Uw betaling, ter bevestiging van uw inschrijving, kan op twee manieren plaatsvinden:

1) Via Ideal (on line) (hiervoor heeft u uw bankpasje en e.dentifier nodig)

2) Via een banktransfer (hiervoor betaalt u extra administratie kosten)

Maakt u gebruik van de Ideal betaling, dan adviseren wij u uw registratie en betaling aansluitend af te handelen. Onderbreekt u uw registratie/betaling - en duurt dit te lang - dan bestaat er een kans dat het Ideal systeem de verbinding verbreekt. Wij sturen u dan alsnog een faktuur toe. Een tweede keer on line inschrijven is niet mogelijk.

Uw betaling, ter bevestiging van uw deelname aan het Gevorderden Symposium, dient voor 14 juni 2019 bij ons op de rekening te staan. Als uw betaling op de 14ejuni niet door ons is ontvangen, beschouwen wij uw inschrijving als geannuleerd. U ontvangt van deze annulering per mail een bericht en de annuleringsvoorwaarden zijn alsnog van kracht.
Mocht u besluiten het Gevorderden Symposium alsnog te bezoeken, dan bent u van harte welkom om zich op locatie aan te melden en in te schrijven. Voor u geldt dan hét on site tarief en deze betaling kan met PIN op locatie worden voldaan.

Maakt u gebruik van een Banktransfer (deadline 14 juni)
Banktransfers kunnen alleen plaatsvinden, mits wij uw inschrijving voor 14 juni 2019 ontvangen. Hierna worden geen banktransfers meer geaccepteerd en dient uw betaling met Ideal voldaan te worden.

De on line inschrijving sluit op 15 juni 2019 om 18.00 uur.

 

Tarieven Gevorderden Symposium 2019
Deelnemers: incl. wetenschappelijkprogramma, breaks, 2 lunches en diner op donderdagavond – excl. overnachting en btw
Partners: incl. partnerprogramma en lunch - excl. diner op donderdagavond, overnachting en btw

Fee

excl. BTW

Vroeg Regulier vanaf 29/3/19 On Site vanaf 14/6/19
Leden NVT  450,00  500,00  550,00
Leden NOV  450,00  500,00  550,00
Niet leden  500,00  550,00  600,00
Diff/Fellows  300,00  350,00  400,00
AIOS*  300,00  350,00  400,00
Ph. Assistant  450,00  500,00  550,00
       
Diner    75,00    75,00   75,00
Partners  100,00  100,00  100,00

(*) Bij voorkeur 4e, 5en 6ejaars assistenten. Indien u een jongere jaars assistent bent ontvangt u na aanmelding een brief dat u afhankelijk van het aantal beschikbare plaatsen kan worden ingeschreven.

On Line Inschrijving is open.
Klik hier

On site inschrijven
U kunt zich vanzelfsprekend ook op locatie inschrijven. De registratiebalie is op donderdag vanaf 09.00 uur geopend. (alleen PIN betaling mogelijk)

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving is definitief als deze door het Congressecretariaat is ontvangen, gecontroleerd en voor 14 juni as betaald. Bij ontvangst van uw schriftelijke annulering geldt een annuleringstermijn van 7 dagen. Indien u binnen deze termijn uw inschrijving annuleert wordt het gehele bedrag minus 40.00 annuleringskosten gerestitueerd. Na deze termijn van 7 dagen (13 juni) wordt het gehele bedrag in rekening gebracht. Ook als u alsnog besluit het congres niet te bezoeken.

 

Hotel accommodatie
Voor het Gevorderden Symposium hebben wij via INNTEL HOTEL tot 1 mei 2019 een aantal kamers laten vastleggen. Na deze datum van 1 mei worden de hotelkamers weer vrij gegeven.

Door hier te klikken kunt u uw hotelkamer reserveren. 

Accreditatie, is aangevraagd voor onderstaande groepen:

  • De Nederlandse Vereniging voor Heelkunde (NVvH): 9 punten
  • De Nederlandse Vereniging voor Orthopedie(NOV): 9 punten

 

Bedrijven en sponsorpartners

Graag nodigen wij bedrijven uit om een bijdrage te leveren aan dit congres. Dit kan door middel van sponsoring, een lunch symposium en/of huur van vierkante meters. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot: secretariaat@trauma.nl

(het is voor medewerkers van bedrijven niet toegestaan zich via de deelnemer inschrijving voor het congres in te schrijven)