nederlandse vereniging voor traumachirurgie

subvereniging van de nederlandse vereniging voor heelkunde

 

T +31 (0)343 - 51 18 51

Assistenten Symposium 2019

Assistentensymposium Traumachirurgie vrijdag 25 januari 2019

 

Beste collegae,

Het Assistentensymposium Traumachirurgie wordt in 2019 voor de 30e keer georganiseerd!

Wanneer:    25 januari 2019

Waar:          Meander Medisch Centrum, Maatweg 3, 3813 TZ Amersfoort

Voor wie:    Trauma Chirurgisch geïnteresseerde A(N)IOS, onderzoekers,

                   traumachirurgen en orthopeden

Op 25 januari 2019 zal het Assistenten Symposium 2019 worden georganiseerd! Het thema van deze dag zal “Letsels van de schouder” zijn! De locatie is het schitterende auditorium in het centraal gelegen Meander Medisch Centrum in Amersfoort.

In de ochtend zullen er 2 key-note lectures worden gegeven rondom dit thema. Deze worden verzorgd door professor Bleys, hoofd van de divisie Anatomie van het UMC Utrecht, en Dr. Dennis den Hartog Traumachirurg in het Erasmus MC te Rotterdam. Hierin zullen anatomie, verschillende letsels, chirurgische opties en prothesiologie uitgebreid aan bod komen! Hierna zal de ochtend gevuld worden met interessante vrije voordrachten.

Na een geheel verzorgde lunch zal er gelegenheid zijn om in discussiegroepen dieper in te gaan op “letsels van de schouder". Tevens zijn er in de middag een aantal work-shops verzorgd door de industrie waarin u hands-on kennis kunt maken met de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

Voor de beste vrije voordracht zal wederom de G.J. Heijmans bokaal worden uitgereikt. De prijswinnaar ontvangt hierbij eeuwige roem, het recht om de voordracht tijdens de Traumadagen 2019 te presenteren én een significante bijdrage voor deelname aan het ESTES congres 2019 (5 - 7 Mei 2019, Praag)

De inschrijfkosten van het assistenten symposium bedragen slechts 25 euro. Daarvoor krijgt u een dag vol onderwijs, een uitgebreide lunch, de kans om te schitteren voor uw (toekomstige) traumavrienden en om contacten te leggen tijdens de borrel.

Voor een succesvolle dag roepen wij een ieder tevens op om abstracts in te sturen! De vrije voordrachten zullen niet gelimiteerd zijn op het onderwerp dus u kunt al uw onderzoek insturen! Uiteraard is de dag gericht op assistenten, al dan niet in opleiding, studenten en onderzoekers. Deze geaccrediteerde dag is, zoals u waarschijnlijk weet, verplicht voor de differentianten traumachirurgie.

Opleiders en geïnteresseerde chirurgen en orthopeden zijn uiteraard ook van harte welkom!

Tot in Amersfoort!

De abstract deadline is 17 december 2018
Stuur uw abstracts naar: secretariaat@trauma.nl

Format: word document - maximaal 1 A4 (lettergrootte 12 - bovenaan titel - auteur(s) - ziekenhuis), met de persoon die de voordracht geeft vet gedrukt.

 

Programma Ass Symp 2019.pdf

 

Registratie (25,00 euro excl. BTW)

(wij attenderen u op de annuleringsvoorwaarden en adviseren u deze voorafgaande aan uw registratie te lezen)

Graag nodigen wij u uit voorafgaand aan het Assistenten Symposium in te schrijven.
Klik hier 

Uw betaling, ter bevestiging van uw inschrijving, kan op twee manieren plaatsvinden:

1) Via Ideal (on line) (hiervoor heeft u uw bankpasje en e.dentifier nodig)

2) Via een banktransfer (hiervoor betaald u extra administratie kosten)

Maakt u gebruik van de Ideal betaling, dan adviseren wij u uw registratie en betaling aansluitend af te handelen. Onderbreekt u uw registratie/betaling - en duurt dit te lang - dan bestaat er een kans dat het Ideal systeem de verbinding verbreekt. Wij sturen u dan alsnog een faktuur toe. Een tweede keer on line inschrijven is niet mogelijk.

Uw betaling, ter bevestging van uw deelname aan het Ass Symposium, dient voor 25 januari 2019 bij ons op de rekening te staan. Als uw betaling op de 25e januari niet door ons is ontvangen, beschouwen wij uw inschrijving als geannuleerd. U ontvangt van deze annulering per mail een bericht en de annuleringsvoorwaarden zijn van kracht.

Maakt u gebruik van een Banktransfer (deadline 20 januari 2019)
Banktransfers kunnen alleen plaatsvinden, mits wij uw inschrijving voor 20 januari 2019 ontvangen. Hierna worden geen banktransfers meer geaccepteerd en dient uw betaling met Ideal voldaan te worden.

Annuleringsvoorwaarden congres fee
Uw inschrijving is definitief als deze door het Congressecretariaat is ontvangen, gecontroleerd en voor 25 januari 2019 betaald. Bij ontvangst van uw schriftelijke annulering geldt een annuleringstermijn van 7 dagen. Indien u binnen deze termijn uw inschrijving annuleert wordt het gehele bedrag minus 15.00 annuleringskosten gerestitueerd. Na deze termijn van 7 dagen wordt het gehele bedrag in rekening gebracht. Ook als u alsnog besluit het congres niet te bezoeken.

Accreditatie, wordt aangevraagd voor onderstaande groepen:

  • De Nederlandse Vereniging voor Heelkunde (NVvH): 6 punten
  • De Nederlandse Vereniging voor Orthopedie (NOV): aangevraagd