nederlandse vereniging voor traumachirurgie

subvereniging van de nederlandse vereniging voor heelkunde

 

T +31 (0)343 - 51 18 51

Assistenten Symposium 2019

Assistentensymposium Traumachirurgie vrijdag 25 januari 2019

 

Beste collegae,

Het Assistentensymposium Traumachirurgie wordt in 2019 voor de 30e keer georganiseerd!

Wanneer:    25 januari 2019

Waar:          Meander Medisch Centrum, Maatweg 3, 3813 TZ Amersfoort

Voor wie:    Trauma Chirurgisch geïnteresseerde A(N)IOS, onderzoekers,

                   traumachirurgen en orthopeden

 

Programma, volgt later

 

Dit jaar zal het vernieuwde format van het assistentensymposium verder worden geeffectueerd.Ook nieuw dit jaar is de locatie; het schitterende, en centraal gelegen, auditorium in het Meander Medisch Centrum Amersfoort.

In de ochtend zullen er 2 key-note lectures zijn, over de chirurgische anatomie van de onderarm en over de (behandeling van ) verschillende letsels van het polsgewricht. Gerenommeerde sprekers zullen nog nader bekend worden gemaakt. Verder zal er in de ochtend een aantal sessies met vrije voordrachten zijn!

Na een geheel verzorgde lunch zal er gelegenheid zijn om rond het thema van de dag in discussiegroepen over vele traumaonderwerpen actief mee te denken en te debatteren. Tevens zijn er in de middag een aantal praktische sessies waarin u hands-on kennis kunt maken met de laatste ontwikkelingen en implantanten op dit gebied.

Voor de beste vrije voordracht zal wederom de G.J. Heijmans bokaal worden uitgereikt. De prijswinnaar ontvangt hierbij eeuwige roem, het recht om de voordracht tijdens traumadagen 2019 te presenteren én een significante bijdrage aan deelname aan het ESTES congres 2019 (5 - 7 Mei 2019, Praag)

De inschrijfkosten van het assistenten symposium bedragen slechts 25 euro. Daarvoor krijgt u een dag vol onderwijs, een uitgebreide lunch, de kans om te schitteren voor uw (toekomstige) traumavrienden en om contacten te leggen tijdens de borrel.

Voor een succesvolle dag roepen wij eenieder tevens op om abstracts in te sturen! Uiteraard is de dag gericht op assistenten, al dan niet in opleiding. Deze geaccrediteerde dag is, zoals u waarschijnlijk zult weten, verplicht voor de differentianten traumachirurgie.

Opleiders en geïnteresseerde chirurgen en orthopeden zijn uiteraard ook van harte welkom!

 

De abstract deadline is 17 december 2018
Stuur uw abstracts naar: secretariaat@trauma.nl

Format: word document - maximaal 1 A4 (lettergrootte 12 - bovenaan titel - auteur(s) - ziekenhuis), met de persoon die de voordracht geeft vet gedrukt.

Registratie (25,00 euro excl. BTW)

(wij attenderen u op de annuleringsvoorwaarden en adviseren u deze voorafgaande aan uw registratie te lezen)

Graag nodigen wij u uit voorafgaand aan het Assistenten Symposium in te schrijven.
Klik hier (Inschrijving is vanaf het najaar  2018 mogelijk)

Uw betaling, ter bevestiging van uw inschrijving, kan op twee manieren plaatsvinden:

1) Via Ideal (on line) (hiervoor heeft u uw bankpasje en e.dentifier nodig)

2) Via een banktransfer (hiervoor betaald u extra administratie kosten)

Maakt u gebruik van de Ideal betaling, dan adviseren wij u uw registratie en betaling aansluitend af te handelen. Onderbreekt u uw registratie/betaling - en duurt dit te lang - dan bestaat er een kans dat het Ideal systeem de verbinding verbreekt. Wij sturen u dan alsnog een faktuur toe. Een tweede keer on line inschrijven is niet mogelijk.

Uw betaling, ter bevestging van uw deelname aan het Ass Symposium, dient voor 25 januari 2019 bij ons op de rekening te staan. Als uw betaling op de 25e januari niet door ons is ontvangen, beschouwen wij uw inschrijving als geannuleerd. U ontvangt van deze annulering per mail een bericht en de annuleringsvoorwaarden zijn van kracht.

Maakt u gebruik van een Banktransfer (deadline 20 januari 2019)
Banktransfers kunnen alleen plaatsvinden, mits wij uw inschrijving voor 20 januari 2019 ontvangen. Hierna worden geen banktransfers meer geaccepteerd en dient uw betaling met Ideal voldaan te worden.

Annuleringsvoorwaarden congres fee
Uw inschrijving is definitief als deze door het Congressecretariaat is ontvangen, gecontroleerd en voor 25 januari 2019 betaald. Bij ontvangst van uw schriftelijke annulering geldt een annuleringstermijn van 7 dagen. Indien u binnen deze termijn uw inschrijving annuleert wordt het gehele bedrag minus 15.00 annuleringskosten gerestitueerd. Na deze termijn van 7 dagen wordt het gehele bedrag in rekening gebracht. Ook als u alsnog besluit het congres niet te bezoeken.

Accreditatie, wordt aangevraagd voor onderstaande groepen:

  • De Nederlandse Vereniging voor Heelkunde (NVvH): aangevraagd
  • De Nederlandse Vereniging voor Orthopedie (NOV): aangevraagd