nederlandse vereniging voor traumachirurgie

subvereniging van de nederlandse vereniging voor heelkunde

 

T +31 (0)343 - 51 18 51

9e NVT Sportcongres 2020

9e Post Olympisch Sportcongres
Dinsdag 15 september 2020 te Papendal Arnhem

INTRODUCTIE Topsport: "What's new"?

In de zomer stijgt in Tokyo de temperatuur tot boven de 40 graden. Om de sporters te wapenen tegen de hitte tijdens de spelen van 2020 is er het Thermo Tokyo-project. Een consortium waarin de sportkoepel samenwerkt met drie universiteiten, een hogeschool en vier bedrijven. Zorgen dat de sporters zo goed mogelijk bestand zijn tegen de zware Japanse omstandigheden. Thermofysioloog Koen Levels, die namens de NOCNSF aan het project is gekoppeld, maakt voor elke sport een plan tegen de hitte. Dat is nieuw in topsport en daar wil hij graag in het 9ePost Olympische Sportcongres over praten. In de topsport vinden continu nieuwe ontwikkelingen plaats. En die willen we nu juist met medewerkers in de topsport delen: teamartsen, fysiotherapeuten, sportartsen en alle anderen die bij de organisatie van topsport zijn betrokken. Hoe is de voorbereiding naar een ticket voor de olympische spelen; anders dan een paar jaar geleden? We hebben een selectie gemaakt van enkele olympische sporten en zullen de zware route naar Tokyo de revue laten passeren. Kunnen we wielrenners nog sneller laten fietsen in daarvoor gespecialiseerde pakken die in samenwerking met de universiteit worden ontwikkeld? Het gaat om honderdste van secondes. Aanpassingen kunnen het verschil maken tussen winnen en verliezen. Er wordt ook echt geïnnoveerd in de voeding van topsporters. Voor elke sporter een voor hem of haar aangepaste maaltijd, bereid door gespecialiseerde koks en diëtisten. Professor dr. Asker Jeugendrup is een van ’s werelds meest gerenommeerde experts op het gebied van sportvoeding. Asker zal vanuit een wetenschappelijk kader ingaan op het belang van de juiste voeding op het juiste moment in combinatie met de juiste training. Tijdens het congres zullen in een speciale sessie specifieke ossale, tendinogene, ligamentaire en articulaire sportletsels worden besproken door specialisten die betrokken zijn in de topsport. Onder leiding van Tom van het Hek, radiopresentator en voormalig tophockeyer en bondscoach van het dames hockey elftal zullen enkele professionals van de Olympische Spelen in Tokyo hun ervaring delen. We zijn trots dat we nu voor de 9ekeer, namens de Nederlandse Vereniging voor Traumachirurgie, dit congres kunnen organiseren. Het zal plaatsvinden op de locatie in het hart van topsport Nederland, in het sportcentrum Papendal in Arnhem. De mooiste plek om u op de hoogte te brengen van de nieuwste ontwikkelingen in de topsport. Een congres die u niet snel zult vergeten!

De congrescommissie

2019-07-16_15-01-01_0.png

PROGRAMMA
volgt later

REGISTRATIE

Door op de volgende link te klikken, kunt u zich inschrijven voor het 9e Sportcongres 2020. Deze registratie gaat begin 2020 open.

Uw betaling, ter bevestiging van uw inschrijving, kan op twee manieren plaatsvinden:

1) Via Ideal (on line) (hiervoor heeft u uw bankpasje en e.dentifier nodig)

2) Via een faktuur (hiervoor betaald u extra administratie kosten)

Maakt u gebruik van de Ideal betaling, dan adviseren wij u uw registratie en betaling aansluitend af te handelen. Onderbreekt u uw registratie/betaling - en duurt dit te lang - dan bestaat er een kans dat het Ideal systeem de verbinding verbreekt. Wij sturen u dan alsnog een faktuur toe. Een tweede keer on line inschrijven is niet mogelijk.

Uw betaling, ter bevestging van uw deelname aan het Sportcongres 2020, dient voor 08 septmber 2020 bij ons op de rekening te staan. Als uw betaling op de 8e september 2020 niet door ons is ontvangen, beschouwen wij uw inschrijving als geannuleerd. U ontvangt van deze annulering per mail een bericht.
Mocht u besluiten het Sportcongres 2020 alsnog te bezoeken, dan bent u van harte welkom om zich op lokatie aan te melden en in te schrijven. Voor u geldt dan hét on site tarief en deze betaling kan met PIN op lokatie worden voldaan.

 

TARIEVEN SPORTCONGRES 2020 (excl BTW)

Fee (euro)

(excl BTW)

 

 

Vroege inschrijving 

Reguliere inschrijving vanaf
01-06-2020

On site inschrijving vanaf 08-09-2020

         

Leden (NVT -  NVFS)

  190,00  215,00   240,00
Niet leden    225,00 250,00   275,00  
         
Assistenten   80,00 100,00 120,00 
         
Student geneeskunde   60,00  80,00  100,00
         

Co assistenten

  60,00 80,00 100,00

ANNULERINGSVOORWAARDEN congres fee

Uw inschrijving is definitief als deze door het Congressecretariaat is ontvangen, gecontroleerd en voor 08 september 2020 betaald. Bij ontvangst van uw schriftelijke annulering geldt een annuleringstermijn van 7 dagen. Indien u binnen deze termijn uw inschrijving annuleert wordt het gehele bedrag minus 40.00 annuleringskosten gerestitueerd. Na deze termijn van 7 dagen wordt het gehele bedrag in rekening gebracht. Ook als u alsnog besluit het congres niet te bezoeken.

ACCREDITATIE (zal worden aangevraagd)

  • De Nederlandse Vereniging voor Heelkunde (NVvH): 
  • De Nederlandse Vereniging voor Orthopedie (NOV): 
  • Verenigde Gipsverbandmeesters Nederland (VGN): 
  • Vereniging voor Sportgeneeskunde VSG:  
  • Ned Ver voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg NVFS: 
  • College van Clubartsen en Consulenten CCC: 

 

BEDRIJVEN EN SPONSORING

Graag nodigen wij  bedrijven uit als partner op te treden tijdens dit Sportcongres. Dit kan door middel van huur van vierkante meters. Voor informatie kunt u zich wenden tot: secretariaat@trauma.nl

(het is voor medewerkers van bedrijven niet toegestaan zich via de deelnemer registratie als deelnemer in te schrijven voor het Sportcongres 2020)