nederlandse vereniging voor traumachirurgie

subvereniging van de nederlandse vereniging voor heelkunde

 

T +31 (0)343 - 51 18 51

Letseloverzicht

12-3-2014 13-31-16.pngOngeval gehad en een letsel opgelopen? Wilt u weten wat u kunt verwachten?

Als u meer informatie wilt over uw letsels en de behandeling ervan, dan kunt u die in deze rubriek vinden. Klik op het lichaamsdeel waar uw letsel zit en vind meer informatie!

Kun je niet vinden wat je zoekt of moet je een presentatie of spreekbeurt geven over een bepaald letsel of operatie/behandeling? Neem gerust contact op met het secretariaat. Er is altijd wel een traumachirurg die je kan helpen! 

Kijkje in het leven van een traumachirurg

Column van de maand

Wennen doet het nooit

Het is een uurtje of twaalf als ik uit mijn slaap gewekt word met de vraag of ik met small_ambulance steekwond.jpgspoed naar de traumakamer kan komen. Er is een steekpartij geweest in het uitgaansleven en de patiënt is in een zeer slechte conditie. Direct spring ik uit mijn bed en terwijl ik verschillende scenario’s in mijn hoofd doorneem, haast ik mij naar de spoedeisende hulp...

 

 

Traumachirurgen begeleiden Alpe d'HuZes 2017

Alp d'huzes 4.jpgOok dit jaar wordt de Alpe d'HuZes weer gereden op de bekende steile berg in de alpen. Iedereen kent dit jaar lijkse sportevenement waarbij geld wordt ingezameld voor kankeronderzoek. Wat minder bekend is is dat de Alpe d'HuZes medisch wordt ondersteund door een groep enthousiaste Traumachirurgen.