nederlandse vereniging voor traumachirurgie

subvereniging van de nederlandse vereniging voor heelkunde

 

T +31 (0)343 - 51 18 51

Assistenten Symposium 2017

Assistentensymposium Traumachirurgie vrijdag 27 januari 2017

Hilton Royal Parc Soestduinen

Ook dit jaar zal het assistentensymposium in vernieuwd format georganiseerd worden. In de ochtend zal er een keynote lecture zijn over de Chirurgische behandeling van Pseudo-arthrosen en Osteomyelitis verzorgd door Geertje Govaert, traumachirurg in het UMC Utrecht, en expert op dit gebied. Verder zijn er in de ochtend meerdere sessies met vrije voordrachten!

Na een geheel verzorgde lunch zal er aan de hand van casuistiek in discussiegroepen van gedachten gewisseld kunnen worden naar aanleiding van casus op het gebied van “Open fracturen, osteomyelitis en pseudo-arthrosen” alsmede andere actuele onderwerpen.  Daarnaast zullen er hands-on sessies zijn in de middag.

Voor de beste vrije voordracht zal wederom de G.J. Heimans bokaal worden uitgereikt. De prijswinnaar ontvangt hierbij naast eeuwige roem, het recht om de voordracht tijdens traumadagen 2017 te presenteren én een tegemoetkoming in de reis naar het ESTES congress 2017 (7-9 Mei 2017, Boekarest, Roemenië)

Om deze dag tot een succesvolle te maken,  vragen wij u om uw abstract in te sturen! Uiteraard is de dag gericht op assistenten al dan niet in opleiding. Deze dag is, zoals u waarschijnlijk zult weten, een (verplicht) onderdeel van de differentiatie traumachirurgie, en wij rekenen dan ook op de enthousiaste aanwezigheid van onze differentianten .

Opleiders, traumatologisch geïnteresseerde chirurgen en orthopeden zijn daarnaast uiteraard ook van harte welkom! 

Programma Programmaboekje_AssistentenSymposium2017_05.pdf

De abstract deadline is 15 december 2016
Stuur uw abstracts naar: ha.formijnejonkers@meandermc.nl

Format: word document - maximaal 1 A4 (lettergrootte 12 - bovenaan titel - auteur(s) - ziekenhuis), met de persoon die de voordracht geeft vet gedrukt.

Registratie (25,00 euro excl. BTW)

(wij attenderen u op de annuleringsvoorwaarden en adviseren u deze voorafgaande aan uw registratie te lezen)

Graag nodigen wij u uit voorafgaand aan het Assistenten Symposium in te schrijven, klikt u hier

Uw betaling, ter bevestiging van uw inschrijving, kan op twee manieren plaatsvinden:

1) Via Ideal (on line) (hiervoor heeft u uw bankpasje en e.dentifier nodig)

2) Via een banktransfer (hiervoor betaald u extra administratie kosten)

Maakt u gebruik van de Ideal betaling, dan adviseren wij u uw registratie en betaling aansluitend af te handelen. Onderbreekt u uw registratie/betaling - en duurt dit te lang - dan bestaat er een kans dat het Ideal systeem de verbinding verbreekt. Wij sturen u dan alsnog een faktuur toe. Een tweede keer on line inschrijven is niet mogelijk.

Uw betaling, ter bevestging van uw deelname aan het Ass Symposium, dient voor 25 januari 2017 bij ons op de rekening te staan. Als uw betaling op de 25e januari niet door ons is ontvangen, beschouwen wij uw inschrijving als geannuleerd. U ontvangt van deze annulering per mail een bericht en de annuleringsvoorwaarden zijn van kracht.

Maakt u gebruik van een Banktransfer (deadline 24 januari 2017)
Banktransfers kunnen alleen plaatsvinden, mits wij uw inschrijving voor 24 januari 2017 ontvangen. Hierna worden geen banktransfers meer geaccepteerd en dient uw betaling met Ideal voldaan te worden.

Annuleringsvoorwaarden congres fee
Uw inschrijving is definitief als deze door het Congressecretariaat is ontvangen, gecontroleerd en voor 24 januari 2017 betaald. Bij ontvangst van uw schriftelijke annulering geldt een annuleringstermijn van 7 dagen. Indien u binnen deze termijn uw inschrijving annuleert wordt het gehele bedrag minus 15.00 annuleringskosten gerestitueerd. Na deze termijn van 7 dagen wordt het gehele bedrag in rekening gebracht. Ook als u alsnog besluit het congres niet te bezoeken.

Accreditatie, wordt aangevraagd voor onderstaande groepen:

  • De Nederlandse Vereniging voor Heelkunde (NVvH): 6 punten
  • De Nederlandse Vereniging voor Orthopedie (NOV): aangevraagd